Kao što ste vjerovatno primjetili imamo novi dizajn web stranice koju prati i naš novi slogan: “Pampa-tea” Vaš povratak prirodi kojim Vas želimo podsjetiti i potaknuti (ispijajući naše čajeve) da se zajedno vratimo u prirodu. Svako na svoj jedinstveni način. Želimo da bude to povratak u prošlost kada smo većinu svog vremena provodili vani u prirodi šetajući, igrajući se ili radeći, želimo da Vamo to bude nešto poput “Proustovog kolačića madelaine i najpoznatijeg ispijanja čaja u svjetskoj književnosti” :).

Više o samome sloganu svakako pročitajte u rubrici O Nama

Malo da objasnimo što na web stranici možete pronaći:

O Nama – slogan “Vaš povratak prirodi” i ukratko o nama u ovih 14 godina što postojimo.

Proizvodi:

Katalog – online katalog proizvoda

Vijesti – najnovije vijesti i naše obavijesti + predstavljanje čajne mješavine ili bilja koje ćemo objavljivati svakih nekoliko dana.

Sajmovi – kalendar sajmova koje posjećujemo tijekom godine te informacije o datumu i vremenu održavanja sajma.

Gdje i kako kupiti – objašnjenje kako doći do naših proizvoda + mapa da Vas uputi na Vama najbližu lokaciju. Svakim danom je nadopunjujemo ovisno o novoj prodajnoj lokaciji. Preporuka: s desne strane kliknite na rubriku “Više informacija” gdje detaljno objašnjavamo dali ima željenog proizvoda u ljekarni ili trgovini i kako najlakše saznati tu informaciju.

Društvene mreže – uskoro ćemo aktivirati svojevrsni zid svih naših društvenih stranica (Facebook, Twitter, Google +, Linkedin, Pinterest), ali to će tek biti krajem mjeseca ili početak sljedećeg.

Kontakt – osnovne kontaktne informacije.

 

Nadamo se da će Vam se svidjeti naša nova web stranica. Radili smo je sami tako da je moguća tu i tam neka greška ili tkz. “tipfeler”. Ispričavamo se radi toga te Vas molimo da nas obavijestite ukoliko ih pronađete na info@pampatea.com. Isto tako slobodno predlažite neke izmjene, želje, znanja, iskustva i sve što bi moglo biti zanimljivo i od koristi svima nama. Kao i do sada otvoreni smo za sve nove ideje i jedva čekamo da ih čujemo.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju u ovih 14 godina!

Vaš povratak prirodi

“Pampa-tea”