U organizaciji udruga koje promiču domaće proizvode na Jelačić placu u Zagrebu održava se zanimljiv sajam „Domaće je najbolje“.

Tako i ove godine „Pampa-tea“ čajevi biti će tamo u periodu od 12.06.2017. do 18.06.2017. u vremenu od 9 do 20 h. Uz besplatnu degustaciju našeg ledenog „Podravskog čaja“ imati ćemo i prezentaciju ostalih biljnih čajeva i ljekovitog bilja.

Naglasak ćemo imati na prezentaciju čaja od Kamilice. Ove godine berba kamilice bila je vrlo uspješna. Karakteristika ovogodišnje kamilice je izraziti miris i okus radi poveće koncentracije eteričnih ulja što daje bolju notu kvalitete od prijašnjih godina.

Uz ovogodišnju kvalitetnu kamilicu svako se raspitajte kod naših prodajnih predstavnika o čaju od koprive. Kopriva također ubrana je u svibnju na području Koprivnice te daje čaju posebnu specifičnu svježu notu.

Ako pratite naše postove na društvenim mrežama krajem tjedna možete očekivati i ovogodišnju majčinu dušicu koju smo brali prošli tjedan. Svakako obratite pažnju i na naš novi biljni čaj za žene „Lady-tea“. Vrlo je popularan i dobar a na sajmu ga možete nabaviti po povoljnim sajamskim cijenama. Ukoliko se želite pripremiti na more također Vam preporučamo da povoljnijim cijenama nabavite čaj „Mršavko“.

Vrijeme je proljetno-ljetnog detoxa pa svakako obratite pažnju na čajeve „Ježučko“ i Premium Zeleni čaj Gunpowder eko proizvodnje I klasa. Za one koji imaju planiraju imati puno obaveza ovo ljeto preporučamo čaj „Smirko“ koji se je pokazao kao savršeno sredstvo za umirenje i opuštanje tokom dana. Mješavina domaćeg čaja „Smirko“ napravljena je od mente, matičnjaka, valerijane i hibiskusa a kombinacija ovih biljaka ne samo da će Vas opuštati nego će Vam osvježavati organizam. Uz ove čajeve naša preporuka je i Pu-erh crni čaj kojeg preporučamo piti u jutarnjim satima jer je bogat taninima te Vam neće kasnije biti potrebna kava da se razbudite.

Ukoliko se ne vidimo želimo Vam da uživate u ljetu te se vidimo na jesen u Zagrebu. Pratite nas na društvenim mrežama i web stranicama.

Pozdrav od ekipe „Pampa-tea“ čajeva