Nakon zimske stanke evo nas opet na Trgu bana Jelačića! Dolazimo na sajam “Mirisi i okusi zavičaja”, 01-07.02.

Uz besplatnu degustaciju našeg „Podravskog čaja“ imati ćemo i prezentaciju ostalih biljnih čajeva i ljekovitog bilja, dobra je to prilika da obnovite svoje zalihe čajeva. Čajevi i ljekovito bilje prodavati će se po povoljnim cijenama.

Tako i ove godine „Pampa-tea“ čajevi biti će tamo u periodu od 01.02.2018. do 07.02.2018. u vremenu od 9 do 20 h.

Naglasak ćemo imati na prezentaciju čaja od Kamilice. Karakteristika naše kamilice je izraziti miris i okus radi poveće koncentracije eteričnih ulja što daje bolju notu kvalitete od prijašnjih godina.

Uz ovogodišnju kvalitetnu kamilicu svako se raspitajte kod naših prodajnih predstavnika o čaju od koprive.

Svakako obratite pažnju i na naš novi biljni čaj za žene „Lady-tea“. Vrlo je popularan i dobar, a na sajmu ga možete nabaviti po povoljnim sajamskim cijenama. Ukoliko se želeite rješiti viška kilograma nakupljenih u vrijeme blagdana također Vam preporučamo da povoljnijim cijenama nabavite čaj „Mršavko“.

Vrijeme je detoxa pa svakako obratite pažnju na čajeve „Ježučko“ i Premium Zeleni čaj Gunpowder eko proizvodnje I klasa. Za one koji imaju planiraju imati puno obaveza preporučamo čaj „Smirko“ koji se je pokazao kao savršeno sredstvo za umirenje i opuštanje tokom dana. Mješavina domaćeg čaja „Smirko“ napravljena je od mente, matičnjaka, valerijane i hibiskusa a kombinacija ovih biljaka ne samo da će Vas opuštati nego će Vam osvježavati organizam. Uz ove čajeve naša preporuka je i Pu-erh crni čaj kojeg preporučamo piti u jutarnjim satima jer je bogat taninima te Vam neće kasnije biti potrebna kava da se razbudite.

Pozdrav od ekipe „Pampa-tea“ čajeva