Dragi naši čajoljupci i ovisnici o putovanjima,

Ovo je sajam za Vas (i nas). Ne samo da ćete naučiti puno o putovanjima, nego ćete “ubosti” povoljne turističke aranžmane i  jeftine avioletove. Isto tako moći ćete upoznati turističku ponudu Hrvatske i svijeta, a biti će tu i razna predavanja i savjeti.

Kao bonus svemu tome moći ćete probati razne domaće specijalitete koji će pripremati najpopularniji domaći restorani te ćete moći kupiti domaće proizvode po popularnim cijenama (kao i naše čajeve!).

Mi u “Pampa-tea”  obožavamo putovati, dobro se zabavljati, saznati nešto novo i “ubosti” koji jeftin aranžman za putovanje.

Zato dolazimo na sajam sa svojim proizvodima gdje ćete moći po promotivnim cijenama kupiti čajeve da Vas prate na Vašim putovanjima po RH i svijetu. Mi ćemo se nalaziti na pultu br.9 u Place2go marketu – BALON

Isto tako uz povoljne proizvode i mi ćemo imati besplatnu degustaciju naših proizvoda zato dođite u što većem broju na “Place2Go – Međunarodni sajam turizma” jer je upad BESPLATAN! :)

Sajam se održava u Boćarskom domu, Prisavlje od petka do nedjelje (13-15.03) od 9-20h!

Očekujemo Vas u velikom broju!

Više o sajmu:

Sajam je zamišljen kao predstavljanje Svijeta Hrvatskoj i Hrvatske Svijetu kroz niz prezentacija, promocija, radionica, predavanja i svega onoga što može privući znatiželjnog budućeg putnika. Naučimo zajedno kako putovati, upoznajmo se s najljepšim svjetskim i hrvatskim destinacijama, naučimo nešto o kulturi i gastronomiji, saznajmo kako najlakše stići do odredišta i još mnogo toga.

http://www.place2go.org/