fbpx

Sajam: Proizvodi hrvatskog sela 2019., PUČKO OTVORENO UČILIŠTE, Zagreb

Home » Vijesti » Sajam: Proizvodi hrvatskog sela 2019., PUČKO OTVORENO UČILIŠTE, Zagreb

Dragi naši ljubitelji čajeva i ljekovitog bilja,

Dolazimo u Zagreb na sajam Proizvodi hrvatskog sela.

Uz korisne i zanimljive informacije moći ćete i degustirati naše čajeve! Cijeli vikend trajati će prezentacija naših ČAJEVA U PIRAMIDAMA U NOVOJ EKSKLUZIVNOJ AMBALAŽI!!!

Odlična je to prilika da saznate sve o njima te da obnovite svoje zalihe čajeva.

Na sajmu Vas očekuju najbolji i najpoznatiji domaći proizvodi (domaća šunka, kobasice, kulen, sirevi, med, čvarci, razni suvenir, vino, sadnice, začini, čajevi itd..)

Isto tako imati ćemo i degustaciju našeg najboljeg i najukusnijeg čaja – „Adria-tea ili Podravski čaj“ kojeg vrijedi probati.

Čajevi i ljekovito bilje će biti po akcijskim cijenama tako da dođite u što većem broju!

Ovaj mjesec pripremili smo dosta novih i atraktivnih čajeva. Ukoliko Vas zanima ljekovito, začinsko i aromatično bilje slobodno potražite našu ekipu koja će rado porazgovarati s Vama. Kao što smo objavljivali na društvenim mrežama krenuli smo sa cool piramidalnim pakiranjima pa je to jedinstvena prilika da ih uživo vidite, opipate i pomirišite. Novi dizajn ambalaže i kvaliteta piramide vjerujte nam oduševit će Vas jer još bolje izgleda uživo nego preko interneta.

Naravno osim piramidalnog pakiranja čajeva na molbu mnogih naših kupaca konačno smo uspjeli nabaviti pravi bijeli čaj. Bijeli čaj vrste „Pai mu tan“ odličan je antioksidant, detox čaj i za one koji žele uvijek biti mladi i lijepi.

Osim navedenih odličnih piramidalnih čajeva, mješavina domaćih čajeva (Smirka, Mršavka, Katarka, Prostatka, Dijabetka, Ježučka, Bronhitka…), ljekovitog bilja tradicionalno imati ćemo besplatnu degustaciju „Podravskog čaja“.  Oni koji ga nikada nisu pili izuzetno aromatično-slatka kombinacija ljekovitog bilja (kamilica, šipak, lipa, bazga, kopriva, neven i kupina) a za one koji su ga probali da se posjete kakvog je okusa i mirisa.

Sajam će se održati od 29-31.03.2019. od 9h-19h.

Zato dođite u što većem broju!

Više o sajmu: http://www.phs.hr/

By |2019-03-28T11:30:49+02:00ožujak 28th, 2019|Novosti i obavijesti, Vijesti|0 komentara

Ostavite komentar

X