„Pampa-tea“ čajevi na Renesansom festivalu u Koprivnici

Kao što je poznato u Koprivnici se krajem kolovoza ili početkom rujna održava vrlo zanimljivi „Renesani festival“.

„Pampa-tea“ sa svojim čajevima od prvog dana prisustvuje ovoj već nadaleko poznatoj manifestaciji. Ovogodišnja tema „Renesansnog festivala“ je ljekovito bilje i pripravci od ljekovitog bilja sa naglaskom na poznatu biljku koprivu. Pošto naši čajevi isključivo se rade od ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja bez dodataka umjetnih aroma ovo je prilika i mjesto da savršeno čujete priču od relevantnih stručnjaka na našem štandu kako se pravilno izrađuju čajevi od ljekovitog bilja.

Osim što možete nešto naučiti i uživo vidjeti kako izgledaju ljekovite, začinske i aromatične biljke te kako se od njih pripremaju čajevi,  također ćemo imati besplatnu degustaciju ledenog „Podravskog čaja“ i čaja od Koprive.

Oni koji su prethodnih godina su nas posjetili na „Renesansom festivalu“ nalaziti ćemo se na istoj poziciji kao i svih ovih godina.

Ove godine također nudimo specijalna promotivna pakiranja naših poznatih čajeva kao što je Smirko, Bronhitko, Kolesterko, Katarko, Prostatko, Urinko, Dijabetko i ostalih proizvoda koje imamo u ponudi.

Čajevi su pakirani u specijalnu ekološku ambalažu sa naznakom etikete koja je napisana na latinskom jeziku. Tako naši kupci i ostali čajoljupci mogu saznati kako bi se zvali naši ljekoviti čajevi da ih prodajemo u Renesansom dobu.

Osim naših čajeva ovo je izvrsna prilika da naučite i uživo pogledate kako se je nekada živjelo u Koprivnici u Renesano doba. Mnoge viteške skupine, obrtnici, ugostitelji i glumci pokušati će Vam dočarati ugođaj kako se je nekada jelo, pilo i živjelo.

Svake godine festival je veći i bogatiji povijesnom i gastronomskom ponudom. Ovaj vikend priuštite Vašoj obitelji i prijateljima povratak u davna zaboravljena vremena. Dođite u Koprivnicu i osjetite duh Renesanse.

Vidimo se ovaj vikend u Koprivnici!.

Više o „Renesanom festivalu” na stranicama TZ Koprivnica.