Božićni pokloni za Vas, Vaše najmilije i Vaše poslovne partnere

Božićni i poslovni pokloni

Poslovni pokloni su dio 18. godišnje tradicije koje uzimaju naši partneri da razvesele svoje djelatnike i ostale poslovne partnere.

Svake godine trudimo se da dočaramo vrijeme blagdana te krećemo u proizvodnju limitirane serije specijalnih biljnih čajeva koje Vam mogu služiti i kao Božićni pokloni za vaše najmilije.

Svakako požurite jer neki od proizvoda su limitiranog izdanja.

PIRAMIDALNO PAKIRANJE „Pampa-tea“ čajeva

Čajevi u piramidama poslovni pokloni i bozicni poklon

PODRAVSKI ČAJ U ČUPU – LIMITIRANA SERIJA

BOŽIĆNI PODRAVSKI ČAJ 50g – LIMITIRANA SERIJA

PIRAMIDALNO PAKIRANJE „Pampa-tea“ čajeva

podravski čaj za imunitet i detoksikaciju

PODRAVSKI ČAJ U PIRAMIDAMA

Prednost ove godine kao super jedinstveni poslovni poklon za Božićne blagdane nudimo naša nova piramidalna pakiranja čajeva tkz. čajevi u piramidi.

Naš poznati „Podravski čaj“ definitivno je najidealniji poklon za ovu godinu. Njegov sastav  u ovom finom osvježavajućem čaju su kamilica, bazga, lipa, šipak, matičnjak, kupina, kopriva i neven. Mješavina domaćeg bilja u “Podravskom čaju” daje specifičan slatkasti okus s malom notom kiselosti. Kiselkastu notu ovom predivnom čaju daju ljuske šipka i listovi prosijanog matičnjaka (melise). Praktičnost piramidalnog pakiranja kod same pripreme ovog čaja daje specijalna prozirna folija u kojoj se vide cvjetovi kamilice, bazge, list kupine, matičnjaka , koprive, latice nevena i probrane ljuske šipka.

Prekasno oslikana ravnica Podravine na ambalaži u prekrasno zelenkasto plavim osvježavajućim bojama dati će živosti u kući ili stanu za ove blagdane. Zbog specifičnosti kutije i slike koja se nalazi na njoj uvijek može biti prekrasan dio ambijenta kuće, poslovnog prostora ili sobe.

Bronhitko biljni čaj za ublažavanje kašlja, bronhitisa i astme. Mješavina domaćeg čaja namjenen djeci i svim uzrastima. Uskusan čaj

BRONHITKO ČAJ U PIRAMIDAMA

Uz Podravski čaj definitivno Vam preporučamo naš zimski čaj „Bronhitko“. Bronhitko je mješavina koja se preporuča svim uzrastima. On je bogat okusom, a sastavljen je od bazge, sljeza, kamilice, trputaca i majčine dušice.

Prekrasno oslikana kutija sa temom zime u Podravini povećat će ugođaj zime u nadolazećim blagdanima. Praktična primjena piramidalnog pakiranja približit će i najmlađima domaći čaj kojeg rado piju svi uzrasti.

Smirko biljni čaj za smirenje, nesanicu i opuštanje

SMIRKO ČAJ U PIRAMIDAMA

Novogodišnji blagdani vrijeme su veselja i opuštanja. Da bi ste se što bolje opustili, a da ne trošite samo na alkohol naša preporuka je odličan i fini domaći biljni čaj „Smirko“.

Ljekovite biljke poput probranih listova domaće mente, matičnjaka, majčine dušice, cvjetova podravske kamilice, crne lipe, crvenog hibiskusa, korijena valerijane i ploda hmelja, daju idealnu kombinaciju za opuštanje. Sve to ljekovito i aromatično bilje upakirano je u naše nove piramide. Dovoljna je jedna šalica prije spavanja i ovaj fini čaj će Vas smiriti i opustiti.

Jesenski oslikana ambalaža Podravine u smećkasto žutim tonovima stvoriti će idealan i smireni večernji ugođaj kroz ovo šareno doba.

Kamilica domaći biljni čaj

BAKINA KAMILICA U PIRAMIDAMA

Ove godine došli su i na red ljubitelji domaće kamilice.

Naša „Bakina kamilica“ upakirana u piramidalno pakiranje dati će Vam poseban miris ujutro ili navečer te će Vas podsjetiti na svježinu proljetnog jutra. Prekrasne glavice kamilice upakirane u piramide biti će Vaš bezbrižan ovogodišnji Božićni poklon.

mrsavko-caj-za-mrsavljenje

MRŠAVKO ČAJ U PIRAMIDAMA

Pripremili smo i čaj za one koji mislite da će malo pretjerati sa jelom i pićem za nadolazeće blagdane. Tako u ponudi imamo (vjerovali ili ne!) mješavinu domaćeg čaja „Mršavko“ koji će brinuti o nastaloj šteti na tijelu poslije blagdana.

Sastavljen je od našeg najboljeg ljekovitog bilja za detoksikaciju i čišćenje. Naravno prekrasno oslikana Podravina sa temom proljeća koja simbolizira čišćenje, detoksikaciju i novi početak. Piramidalno pakiranje „Mršavka“ daje praktičnost i brzinu pripreme čaja. Ova detox novogodišnja mješavina razveseliti će one koji drže do linije i izgleda. Naposljetku naša formula za ovaj poklon da je težina samo broj (Weight is just a number).

PODRAVSKI ČAJ U ĆUPU-LIMITIRANA SERIJA

PODRAVSKI ČAJ U ČUPU-LIMITIRANA SERIJA

Bliži se najljepše doba u godini, a Vi još uvijek razmišljate što pokloniti sebi i svojim najdražima. Kao rješenje predstavljamo LIMITIRANO Božićno izdanje “Pampa-tea” poklon paketa – čaj u ćupu od 100% terakote (RUČNI RAD).

– originalan, unikatan, ručno izrađen ćup od 100% terakote sa našim najprodavanijem “Podravskim čajem”.

Ručno izrađen terakotni ćup daje originalan, uočljiv i unikatan izgled. Savršen kao poklon. Atraktivan je i daje novu dimenziju u poklonima ako želite zbilja nekoga posebno razveseliti. Ovaj ćup nadalje se koristi kao prekrasan ukras nečijeg doma, stana ili poslovnog prostora. Limitirane je proizvodnje (svaki je drugačiji) pa se požurite ako želite ga nekom posebno pokloniti.

Ćup je unutrašnjosti zaliven lakom tako da bez problema u njemu može stajati tekućina.

Osigurajte onima do kojih Vam je stalo potpuno prirodan čajni napitak, proizveden od 7 vrsta ljekovitog bilja (cvijet kamilice, bazge, lipe, list matičnjaka, kupine, koprive i plod šipka) koji će Vam učiniti ove Božićne blagdane nezaboravnima.

BOŽIČNI PODRAVSKI ČAJ 50g-LIMITIRANA SERIJA

BOŽIĆNI PODRAVSKI ČAJ 50g-LIMITIRANA SERIJA

„Podravski-Božićni čaj“ 50g  pakiran je u bijelu troslojnu ambalažu da bi se čaju sačuvao što duže miris i okus. a bi smo dočarali Božićni ugođaj ove godine našim ljubiteljima biljnih čajeva dizajnirali smo novu finu i veoma ukusnu kombinaciju suhog voća i ljekovitog bilja. Ovu prekrasnu voćno biljnu kombinaciju za čajeve nazvali smo „Podravski Božićni čaj“.

Kod izrade ove fantastične mješavine koristili smo recept našeg „Podravskog čaja“.

Poznato je da se za izradu „Podravskog čaja“ koristi se kombinacija ljekovitih i aromatičnih biljaka. Cvijet najbolje podravske kamilice, ljuske divljeg šipka, cvijet bazge, mirisni cvijet crne lipe, list domaćeg uzgojenog matičnjaka, prosijane latice nevena, list divlje kupine i posebno prosijani listovi koprivničke koprive daju kvalitetnu i zanimljivu biljnu kombinaciju. Osim ljekovitih i začinskih biljaka stavili smo cvijet hibiskusa, domaću sušenu jabuku, cimet, sušenu koru limuna i divlju borovnicu, crveni i crni ribizl.

Ovaj čaj ne sadržava umjetne arome, kao kod ostalih “mirišljavih” čajeva koje se mogu naći svugdje oko nas u supermarketima, kafićima i ostalim trgovinama. Čaj je prirodan, odnosno ljekovito bilje i voće je na prirodan način ubrano, sušeno te na tradicionalan način prerađeno.

Mješavina domaćeg čaja „Podravski Božićni čaj“ uvijek je svježe pakiran. Kada ga počinjete koristiti osjetiti će te svježinu koja će Vam grijati tijelo te davati prepoznatljivi miris nadolazećih blagdana i zime. „Podravski Božićni čaj“ može se piti neograničeno. Namijenjen je svima uzrastima tako da ga možete pripremati u svim prilikama. Ova serija „Podravskog božićnog čaja“ je ograničene proizvodnje tako da ga nemamo puno na zalihama.

Ukoliko trebate dodatne informacije za Božićne poklone ili poslovne poklone slobodno nas kontaktirate na e-mai: info@pampatea.com ili na brojeve telefona:

  • 098/897-964,
  • 099/212-6177,
  • 048/641-302.