20. MEDITERANSKI SAJAM ZDRAVE PREHRANE, LJEKOVITOG BILJA I ZELENOG PODUZETNIŠTVA U DUBROVNIKU

ožujak, 2022

23ožu(ožu 23)14:0027(ožu 27)18:0020. MEDITERANSKI SAJAM ZDRAVE PREHRANE, LJEKOVITOG BILJA I ZELENOG PODUZETNIŠTVA U DUBROVNIKU14:00 - 18:00 (27) Liechtensteinov put 3, 20000, Dubrovnik

Detalji

POSJETITE 20. MEDITERANSKI SAJAM ZDRAVE PREHRANE, LJEKOVITOG BILJA I ZELENOG PODUZETNIŠTVA U DUBROVNIKU NA KOJEM VAS ČEKA PAMPA-TEA!

Dragi naši Dubrovčani,

ponovno smo zajedno na Vašem i našem jubilarnom 20.- om po redu Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva!

Tim povodom pripremili smo Vas, najkvalitetnije ljekovito bilje i prave domaće, mirišljave i ukusne, čajne mješavine.

Živjeti i hraniti se zdravo, naš je moto, suživot s prirodom naš je cilj i zato budite sigurni da i Vama nudimo samo najbolje.

Znate li da od 2020. godine, Pampa-tea čajevi nose oznaku „Hrvatska kvaliteta“, Hrvatske gospodarske komore i da je naša „Bakina kamilica“ posljednje dvije godine osvojila Greate Taste Award zvjezdicu u kategoriji biljnih čajeva?

Vjerujte nam na riječ, za tako nešto potrebno je puno znanja ali i vrhunska kvaliteta sirovina koja nije kemijski tretirana i potpuno je u skladu s prirodom.

Svakodnevno radimo, učimo, ispitujemo i istražujemo, ulažemo u sebe i rado prenosimo stečeno znanje i na Vas, naše vjerne kupce i tako već punih 20. godina.

Posjetite naš prodajno-izložbeni prostor u sklopu Rixos Premium Dubrovnik hotela, Liechtensteinov put 3, Dubrovnik, u periodu od 23. do 27. ožujka 2022. godine i uživajte u najfinijim čajnim mješavinama.

Dolazi nam uskršnje vrijeme, poklonite sebi i svojim najmilijima, poklon koji će očarati i one najzahtjevnije.

 Uz standardno rinfuzno pakiranje naših čajnih mješavina, nudimo i novo jedinstveno pakiranje top 5 čajnih mješavina („Podravski čaj-Adria tea“, „Bronhitko“, „Smirko“, „Mršavko“ i „Bakina kamilica“) u piramidalnom obliku vrećica.

Što Vam možemo ponuditi?

  • Domaći, lokalni i tradicionalan proizvod koji nosi oznaku „Hrvatska kvaliteta“,
  • Zdrav i ukusan napitak, pakiran u piramidalne vrećice od čiste svile koji će zadovoljiti potrebe i onih najzahtjevnih,
  • Poklon prekrasne i jedinstvene ambalaže oslikan u stilu naivne umjetnosti od strane našeg poznatog naivnog umjetnika gospodina Ivana Andrašića.

Samo najbolje od nas, za Vas!

Vaš povratak prirodi!

PAMPA-TEA

Više o sajmu: https://www.mediteranski-sajam.com/

Vrijeme

23 (Srijeda) 14:00 - 27 (Nedjelja) 18:00

Lokacija

Rixos Premium Dubrovnik

Liechtensteinov put 3, 20000, Dubrovnik

Ostavite komentar

Naslov

Go to Top