Sajam: “JEDIMO ZDRAVO”, Trg bana Jelačića, 16-24.2.2019., Zagreb

veljača, 2019

16velj(velj 16)09:0024(velj 24)19:00Sajam: "JEDIMO ZDRAVO", Trg bana Jelačića, 16-24.2.2019., Zagreb09:00 - 19:00 (24) Trg bana jelačića, Zagreb

Detalji

SAJAM U ZAGREBU!

Nakon zimske stanke evo nas opet na Trgu bana Jelačića! Dolazimo na sajam “Jedimo zdravo”, 16-24.02.2019.

Uz besplatnu degustaciju našeg „Podravskog čaja“ imati ćemo i prezentaciju ostalih biljnih čajeva i ljekovitog bilja, dobra je to prilika da obnovite svoje zalihe čajeva. Čajevi i ljekovito bilje prodavati će se po povoljnim cijenama.

Tako i ove godine „Pampa-tea“ čajevi biti će tamo u periodu od 16.02.2018. do 24.02.2019. u vremenu od 9 do 19 h.

Naglasak ćemo imati na prezentaciji čajeva u piramidama.

Danas ljubitelji čajeva sve više vole istraživati nove vrste čajeva i načine pripreme. Kvalitetan čaj iziskuje strpljenje, pravilno doziranje, dugu pripremu, a kasnije i pranje posuđa. Da bi smo olakšali pripremu vrhunskih biljnih čajeva uveli smo novo piramidalno pakiranje čajeva. Ovim načinom pakiranja štedimo vrijeme i dodatnu pripremu čaja dok kvaliteta ostaje ista kao kod pripreme rinfuznog pakiranja.

Uz ovogodišnju kvalitetnu kamilicu svako se raspitajte kod naših prodajnih predstavnika o čaju od koprive.

Svakako obratite pažnju i na naš novi biljni čaj za žene „Lady-tea“. Vrlo je popularan i dobar, a na sajmu ga možete nabaviti po povoljnim sajamskim cijenama. Ukoliko se želeite rješiti viška kilograma nakupljenih u vrijeme blagdana također Vam preporučamo da povoljnijim cijenama nabavite čaj „Mršavko“.

Vrijeme je detoxa pa svakako obratite pažnju na čajeve „Ježučko“ i Premium Zeleni čaj Gunpowder eko proizvodnje I klasa. Za one koji imaju planiraju imati puno obaveza preporučamo čaj „Smirko“ koji se je pokazao kao savršeno sredstvo za umirenje i opuštanje tokom dana. Mješavina domaćeg čaja „Smirko“ napravljena je od mente, matičnjaka, valerijane i hibiskusa a kombinacija ovih biljaka ne samo da će Vas opuštati nego će Vam osvježavati organizam. Uz ove čajeve naša preporuka je i Pu-erh crni čaj kojeg preporučamo piti u jutarnjim satima jer je bogat taninima te Vam neće kasnije biti potrebna kava da se razbudite.

Pozdrav od ekipe „Pampa-tea“ čajeva!

Vrijeme

16 (Subota) 09:00 - 24 (Nedjelja) 19:00

Lokacija

Zagreb

Trg bana jelačića, Zagreb

Ostavite komentar

Naslov

Go to Top