Sajam zimnice i autohtonih proizvoda, Zagreb

listopad, 2020

16lis(lis 16)09:0018(lis 18)19:00Sajam zimnice i autohtonih proizvoda, Zagreb09:00 - 19:00 (18) Trg bana Josipa Jelačića

Detalji

Prvi puta dolazimo  na „Sajam zimnice i autohtonih proizvoda“. Sajam se održava na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u periodu od 16.10.2020. do 18.10.2020. Tematika sajma su domaći i autohtoni proizvodi iz cijele Hrvatske sa naglaskom na proizvode koji su karakteristični za zimnicu. Ovo će biti šesta po redu manifestacija koja se samo održava u Zagrebu pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Čajevi

Smatramo da za naše čajeve biti će idealno vrijeme za prezentaciju jer će tamo biti mnoštvo finih i ukusnih proizvoda. Dolazi vrijeme zime tako da Vam toplo preporučamo da se opskrbite sa našim mješavinama domaćih čajeva poput: Podravskog čaja, Bronhitka, Katarka, Smirka, Urinka, Mršavka, Prostatka, Lady tea, Bubrenka, Gih-tka… Također na sajmu moči ćete nabaviti i „Bakinu kamilicu“ čaj koja je ove godine u Londonu na „Great taste award“ dobila zvjezdicu odnosno spada u najbolje kamilice na svijetu. Osim klasičnog rinfuznog pakiranja mješavina domaćih čajeva moći čete kupiti visokokvalitetna piramidalna pakiranja čajeva poput „Podravskog čaja“. „Mršavka“, „Smirka“ i „Bronhitka“ 

Ponuda naših čajeva ne sastoji se od samih mješavina domaćih čajeva nego i od ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja. Tako ove godine imamo izrazito kvalitetni cvijet Podravske kamilice, cvijet divlje bazge, list koprive iz Koprivnice, list mente, list matičnjaka, list Dalmatinske kadulje, prosijane latice crvenog nevena i ostalog bilja. Omogućili smo Vam i ove godine da si sami ako znate miješate biljke i sami izrađujete svoje domaće čajeve.

Ljekovito, aromatično i začinsko bilje kod nas ne služi samo za izradu čajeva, krema ili masti odnosno lijekova nego u ponudi imamo i našu poznatu mješavinu za travaricu „Aurora“. „Aurora“ mješavina za rakiju sastavljena je od šesnaest vrsti bilja koja daje idealnu aromu i okus za izradu travarice. Ukoliko ste proizvođači legalni ili ilegalni rakije a želite da bude Vaša konkurencija ili susjed u vinogradu ljubomoran ovo je Vaš savršen proizvod za nabaviti.

Nadamo se da se vidimo mi smo tamo svaki dan od 09h do 19 h.

Vrijeme

16 (Petak) 09:00 - 18 (Nedjelja) 19:00

Lokacija

Zagreb, trg

Trg bana Josipa Jelačića

Ostavite komentar

Go to Top