Pampa-tea

“Vaš povratak prirodi”

Mi želimo da upotreba naših čajeva bude Vaš prvi korak povratku prirodi jer nudimo ono što priroda poklanja na ovim prostorima: bogatsvo i visoka kvaliteta ljekovitog bilja koje raste tu pokraj svih nas. Mi smo je prepoznali, osluškujemo je, učimo od nje, te svakim danom je primjenjujemo u našim čajevima.

Kao i priroda, tako i mi nemamo neki poseban cilj, nego namjeru da svima nama olakšamo, pripomognemo kod raznih poteškoća u zdravlju. Zato pažljivo uzgajamo, sakupljamo, prerađujemo, miješamo i pakiramo naše proizvode da budu što bolji tj. da pomoć prirode bude na najvišoj mogućoj efikasnosti. Pažljivo smo radili recepture naših mješavina da budu lagane i okusom fine za svaki organizam.

Naša misija da kroz svaki Vaš gutljaj našeg čaja osjetite tu snagu i moć prirode te želju da joj se vratite što prije.

Vaš povratak prirodi

Sjedište u Poduzetničkoj zoni “Dravska 1” Koprivnica

Ulica Braće Wolf 3,
48000 Koprivnica, Hrvatska

Telefon: + 385 48 641 302
Mobitel 1: + 385 98 897 964
Mobitel 2: + 385 99 2126 177
Web: pampatea.com

Ukratko o nama

 „Pampa“ Zanatska radnja za proizvodnju i preradu ljekovitog bilja osnovana je 2000. godine.

Prvih godina „Pampa“ se bavila proizvodnjom, preradom i otkupom ljekovitog bilja. Uz uzgoj ljekovitog bilja počinje se razvijati i program biljnih čajeva. Iskustvo i predanost u proizvodnji ljekovitog bilja i čajeva prvo prepoznaju kupci iz lokalne sredine, a nakon toga putem sajmova i cijela Hrvatska.

„Pampa“ u 2003. godini mijenja ime u „Pampa-tea“ u Obrt za proizvodnju, preradu i istraživanje ljekovitog bilja. Te godine otvara se novo izgrađeni pogon za preradu ljekovitog bilja i proizvodnju biljnih čajeva. Pogon je smješten Poduzetničkoj zoni „Dravska I“ u Koprivnici.

Proizvodnja čajeva odvija se prema principima slijedvosti proizvodnje koje propisuju Uredbe iz EU-a vezano za proizvodnju hrane.

15 godina
17 čajnih mješavina
53 biljne vrste
217 prodajnih mjesta diljem RH
Dugoročni razvoj vlastitog uzgoja ljekovitog bilja, s primjenom modernih tehnologija bez upotrebe herbicida, pesticida i ostalih tvari koji štete ljudskom zdravlju temelji su naših čajevima. Prema našem istraživanju koje smo proveli na matičnjaku i nevenu, objavljen je izvorni znanstveni članak u Agronomskom glasniku koji je naknadno citiran u 4 svjetska znanstvena časopisa.

Osobni kontakti sa ostalima uzgajivačima ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja u Hrvatskoj te diljem svijeta, omogućuje nam da i dalje razvijamo nove proizvode s ciljem da Vam ponudimo najbolje u svijetu biljnih čajeva.

Pampa čajne mješavine karakterizira bogat i fin okus, provjereno kvalitetno bilje te dokazane recepture. Naravno, naša stručnost je uvijek dostupna za sva pitanja koja se odnose na čajeve i ljekovito bilje.

Pogledajte naše ponudu, te nas slobodno kontaktirate.

HVALA VAM!