Kupi čaj ONLINE

Urinko

Biljni čajevi diuretičkog djelovanja najjednostavniji su način uklanjanja tekućine, stoga se ova čajna mješavina preporučuje kod bolnog i otežanog mokrenja te kod upale mokraćnih kanala. Ovaj čaj će Vas oduševiti svojim blagotvornim djelovanjem i finim okusom.

  • diuretik
  • protuupalno djelovanje
  • bolno i otežano mokrenje
  • domaće bilje

Sastav

breza
poljska preslica
menta
kukuruzna svila
kamilica
kopriva

 

Sušene biljke poput poljske preslice, lista breze, kukuruzne svile i mente poznate su od davnina. Usmeno su se prenosile s generacije na generaciju u narodu kao učinkoviti način ublažavanje tegoba uzrokovanih mokrenjem. Današnja znanost i literatura samo je potvrdila da ove biljke pozitivno djeluju na mokraćne kanale naročito kod žena.

Prema tradicionalnom receptu koji je preuzeti iz starih knjiga o ljekovitom, začinskom i aromatičnom bilju, ova kombinacija biljaka ima izuzetno diuretičko djelovanje te jednostavno olakšava otežano mokrenje, upalu mokračnih kanala te ostale simptome vezane za mokračne kanale.

U čaju se ne nalazi list medvjetke koji je prema novim istraživanjima dosta sporan pa ga mi ne koristimo u našim čajnim mješavinama.

Bitna stvar za ovu kombinaciju je omjer biljaka koji možete vidjeti na deklaraciji čaja, ali bitan je način uzgoja, sakupljanje, sušenje i prerade tih biljaka.

Čaj je vrlo zanimljivog okusa. Baza mu je menta i kamilica pa ga je dobro popiti i radi preventive.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti sa medom, šećerom, stevijom ili zaslađivaćem.

Ova mješavina se preporuča popiti 3 puta na dan po 2 dcl.

Gdje kupiti?

Urinko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?

KUPI ONLINE KOD NAŠIH PARTNERA

Kupi na ekupi.hr
Kupi na lamon.hr
Kupi na kantarion.eu