Urinko

Urinko2017-11-12T16:32:17+00:00
Kupi čaj ONLINE

Urinko

Biljni čajevi diuretičkog djelovanja najjednostavniji su način uklanjanja tekućine, stoga se ova čajna mješavina preporučuje kod bolnog i otežanog mokrenja te kod upale mokraćnih kanala. Ovaj čaj će Vas oduševiti svojim blagotvornim djelovanjem i finim okusom.

  • diuretik
  • protuupalno djelovanje
  • bolno i otežano mokrenje
  • domaće bilje

Sastav

breza
poljska preslica
menta
kukuruzna svila
kamilica
kopriva

 

Sušene biljke poput poljske preslice, lista breze, kukuruzne svile i mente poznate su od davnina. Usmeno su se prenosile s generacije na generaciju u narodu kao učinkoviti način ublažavanje tegoba uzrokovanih mokrenjem. Današnja znanost i literatura samo je potvrdila da ove biljke pozitivno djeluju na mokraćne kanale naročito kod žena.

Prema tradicionalnom receptu koji je preuzeti iz starih knjiga o ljekovitom, začinskom i aromatičnom bilju, ova kombinacija biljaka ima izuzetno diuretičko djelovanje te jednostavno olakšava otežano mokrenje, upalu mokračnih kanala te ostale simptome vezane za mokračne kanale.

U čaju se ne nalazi list medvjetke koji je prema novim istraživanjima dosta sporan pa ga mi ne koristimo u našim čajnim mješavinama.

Bitna stvar za ovu kombinaciju je omjer biljaka koji možete vidjeti na deklaraciji čaja, ali bitan je način uzgoja, sakupljanje, sušenje i prerade tih biljaka.

Čaj je vrlo zanimljivog okusa. Baza mu je menta i kamilica pa ga je dobro popiti i radi preventive.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti sa medom, šećerom, stevijom ili zaslađivaćem.

Ova mješavina se preporuča popiti 3 puta na dan po 2 dcl.

Gdje kupiti?

Urinko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?

KUPI ONLINE KOD NAŠIH PARTNERA

KUPI NA EKUPI MRŠAVKO
Kupi na ekupi.hr
kupi na lamon.hr mršavko
Kupi na lamon.hr
kupi na kantarion.eu mršavko
Kupi na kantarion.eu
X