Mršavko – domaći biljni čaj za mršavljenje

Mršavko je mješavina domaćeg čaja sastavljena od ljekovitog, aromatičnog bilja koja će Vam olakšati borbu s viškom kilograma te ubrzati probavu i metabolizam.

  • učinkovit
  • pomoć kod gubljenja tjelesne težine
  • poboljšanje probave i metabolizma
  • domaće bilje

Sastav

kora krkavine
stolisnik
kukuruzna svila
poljska preslica
breza
kamilica

Zbog čega treba piti domaće čajeve?

Ljekovito, začinsko i aromatično bilje uvijek je bilo prisutno oko nas. Priroda nam daje određene napitke koje nam mogu pomoći u borbi s narušenim zdravljem a naš organizam vraćaju u određenu tjelesnu ravnotežu. Dobar biljni čaj mora zadovoljavati puno karakteristika da bi se smatrao kvalitetan i siguran za korištenje. Prednost u razvoju biljnih čajeva imaju sirovine (ljekovito bilje) koje se u kontroliranim uvjetima uzgaja, suši, prerađuje i pakira.

Kako izrađujemo naš biljni čaj „Mršavko“

Uz pravilu primjenu, kontrolirani uzgoj, tradiciju koje ima naša sredina, postoje kombinacije biljaka koje rastu ili se uzgajaju na našem području a mogu nam pomoći u borbi sa viškom kilograma. U svim “starim biljnim receptima” postoje takve recepture koje uz Vaš trud mogu brzo dati pozitivne rezultate.
Mi u „Pampa-tea“ imamo jednu takvu mješavinu, a ona se zove „Mršavko“. Ova mješavina domaćeg čaja sastavljena je od vrhunskog ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja. Zbog kontroliranog uzgoja, vrijeme branja, sušenja i same prerade dobiva se visoko kvalitetni biljni čaj. Mješavina domaćeg čaja “Mršavko” olakšati će Vam borbu sa viškom kilograma uz sve to on će ubrzati metabolizam i probavu.

Od čega se radi naš čaj?

Čajna mješavina sastavljena je od: kore krkavine, stolisnika, kukuruzne svile, poljske preslice, lista breze i kamilice. Ukoliko imate vremena svratite u knjižnicu te posudite knjige o ljekovitom bilju ili pak prosurfajte po internetu i provjerite dali ove biljke utječu na ubrzanje metabolizma i mršavljenje.

Zašto koristiti ovaj čaj?

Proteklih desetljeća pojavilo se mnogo čajnih preparata koji tvrde da pomažu kod smanjivanja tjelesne težine. Mnogi čajevi sumnjivog su porijekla a ponajviše radi nepoznanice u izradi i nabavi same sirovine. Takvi čajevi mogu napraviti kontra efekt ili umanjiti vrijednost lijekova koje koristite.

Mršavko je domaći čaj koji se proizvodi od 1999.godine napravljen je od biljaka u pravilnim omjerima da ne umanjuju vrijednost drugim preparatima a i bilje koje se nalazi u njemu je iz domaćeg i kontroliranog uzgoja.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Čaj se ne pije zaslađen, ali slobodno možete ocijediti malo limuna. Tih 8 dcl možete piti tokom dva dana.
Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta te ga procjedite.

Nakon toga dodajte nekoliko kockica leda te pustite da odstoji nekoliko minuta. Ako Vam nisu pri ruci ledene kockice stavite ga u hladnjak i pustite da odstoji 1h.

Slobodno dodate limun (ocijedite ga ili dodajte štangicu na vrh)

Mršavko, gdje i kako kupiti?

Gdje kupiti?
Gdje kupiti?