Smirko

“Smirko” je čajna mješavina čiji sastav čini ljekovito bilje poput matičnjaka, kamilice, mente i valerijane. Savršeno će Vas opustiti i smiriti prije spavanja te će Vam pomoći da lakše prebrodite depresiju i stres.

  • umirujuće djelovanje
  • antidepresivan
  • ukusan
  • domaće bilje

 

Sastav

matičnjak
menta
valerijana
hibiskus
majčina dušica
kamilica
lipa
hmelj

Smirko“ je mješavina domaćeg čaja kraljevskog orijentalnog okusa i mirisa. Ljekovite, začinske i aromatične biljke koje se nalaze u njemu daju mu poželjno umirujuće djelovanje tijekom dana i noći.

Što sadrži „Smirko“?

Majčina dušica, podanak valerijane, list mlade mente, list mladog matičnjaka (melise), cvijet hibiskusa, kamilice, crne lipe i hmelja sastavni dio su ove božanstvene mješavine. Namijenjen je da Vas blagotvorno opušta i smiruje prije spavanja. Navedene biljke u čaju „Smikro“ poznate su u dugi niz stoljeća u tradiciji kao idealne kombinacije za opuštanje, smirenje i spavanje. Ljekovito bilje u mješavini domaćeg čaja „Smirko“ nalazi se u sjeckanom obliku da bi bilje održalo što izvorniji oblik.

Kada se može koristi?

Svakako naša preporuka je da se čaj uzima i prije spavanja. Ako Vas hvata depresija, nervoza te ste pod velikom količinom stresa i niste općenito za ništa raspoloženi preporučujemo ovaj zanimljivi biljni čaj. Mješavina domaćeg čaja „Smirko“ može se koristiti slobodno s drugim preparatima. Navedene biljke u ovoj mješavini ne umanjuju vrijednost drugih lijekova.

Kakav okus ovaj čaj ima?

List mlade mente i list mladog matičnjaka daju posebnu boju i prepoznatljivu aromu čaja. Dodali smo list hibiskusa i hmelja da čaj bude što zanimljiviji Vama i Vašim potrebama a i da uživate u njemu. Podanak valerijane ili odoljena u ovom čaju daje posebnu notu koja će Vas opuštati kada pijete „Smirko“ čaj. Sjeckano ljekovito, začinsko i aromatično bilje osim što daje visoke koncentracije ljekovitih eteričnih ulja daje specifični okus i miris čaju.

Ovaj biljni čaj idealna je kombinacija za večernje smirenje. Ako ste iz Zagreba, Rijeke, Splita, Samobora, Varaždina, Čakovca, Osijeka, Dubrovnika, Istre i ostatka Hrvatske želite se savršeno opustiti, smiriti i lijepo spavati potražite po ljekarnama naš čaj „Smirko“.

Čaj je namijenjen samo Vama i Vašem vremenu. Posvetite nekoliko minuta sebi kada pripremate ovaj zanimljivi biljni pripravak. Uživajte u boji, mirisu i okusu ovog finog biljnog napitka.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti sa medom, šećerom, stevijom ili zaslađivaćem. Kao hladni napitak pije se tokom dana ili večeri uz obavezno stavljanje u hladnjak jer se tada može ispijati u bilo koje doba dana.
Gdje kupiti?

Smirko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?