Venko

Čajna mješavina za bolji rad srca te uklanjanje tegoba uzrokovanih lošom cirkulacijom krvi.

  • učinkovit
  • problem sa krvnim žilama
  • domaće bilje

Sastav

bijela imela
Cvijet gloga
poljska preslica
matičnjak
majčina dušica
stolisnik
kamilica

“Venko” čaj: Blagotvorna tradicija za Vaše srce

Dobrodošli na stranicu posvećenu “Venko” čaju, iznimnom proizvodu koji spaja iskonsku snagu prirode i stoljećima staro znanje. Naš čaj je pažljivo formuliran da podržava zdravlje srca i cirkulaciju, koristeći moć cvijeta gloga i liste bijele imele, poznatih po svojim korisnim svojstvima.

Zašto odabrati “Venko” čaj?

Uz cvijet gloga i list bijele imele, “Venko” čaj obogaćen je stolisnikom, matičnjakom i majčinom dušicom, stvarajući sinergiju koja podržava bolji rad srca. Ova jedinstvena mješavina biljaka odabrana je zbog dugogodišnje pouzdanosti i priznatosti u europskoj tradicionalnoj medicini.

Važna upozorenja i preporuke

Prije nego što počnete uživati u blagodatima “Venko” čaja, toplo preporučujemo konzultaciju s vašim liječnikom ili ljekarnikom. Važno je osigurati da “Venko” čaj odgovara vašim osobnim zdravstvenim potrebama i da se pravilno uklapa u vašu dnevnu rutinu.

Obavijest za trudnice i dojilje

Važno je napomenuti da se “Venko” čaj ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Ako spadate u jednu od ovih skupina, molimo vas da se suzdržite od upotrebe ovog čaja i potražite savjet stručnjaka za alternative koje su sigurne za vas i vaše dijete.

Kako koristiti “Venko” čaj?

Za optimalne rezultate, “Venko” čaj se preporučuje piti kontinuirano kroz 5 do 7 dana, nakon čega je preporučeno napraviti pauzu od tri dana. Nakon pauze, ciklus se može nastaviti ako vam tako preporuči stručna osoba. Ovo će osigurati da vaše tijelo pravilno apsorbira i reagira na ljekovite sastojke čaja.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti.  Čaj preporučujemo ispijati dva puta na dan. Nakon tjedan dana korištenja ovog čaja napravite pauzu od dva dana. Nakon te pauze možete ga ponovno ispijati tjedan dana.

Gdje kupiti?

Venko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?