DOBRODOŠLI NA “PAMPA-TEA” WEB DUĆAN “KUPIČAJ”

U ovom web dućanu možete pronaći sve naše proizvode, popularne čajne mješavine te najkvalitetnije ljekovito bilje.

ČAJEVI I LJEKOVITO BILJE

Izaberite svoj čaj iz naše bogate ponude.

NOVO! “Pampa-tea” čajevi u piramidalnom pakiranju?

Pronađi čaj koji tražiš

Kako stvaramo naše čajeve?

I.  

Uzgoj i sadnja 

Odabiremo najkvalitenije područje za vlastiti uzgoj pojedinih vrsta ljekoitog bilja u RH. Područja su odvojena od intezivne poljoprivredne proizvodnje. Uzima se najkvalitetniji sjemenski materijal  sadi se i uzgaja bez upotrebe pesticida i herbicida.

II.

Berba, sušenje i prerada  –  Oblikovanje čaja

Svaku vrstu bilja za biljni čaj beremo kada ima najviše eteričnih ulja odnosno ljekovitih tvari u sebi. Sušimo ih na prirodan način da bi smo očuvali njihovu ljekovitot, izvornost, miris, boju i sviježinu. Prerađuje se u posebnim sjeckalicama ne u mlinovima da Vam održimo što prirodniju kakvoču okusa i teksturu čaja.

III.

Put čaja do Vas

Bilje se miješa prema tradicionalnim dokazanim receptima da bi naše čajne mješavine imale što bolje ljekovite učinke na Vaše zdravlje. Pakira se po narudžbama (Just in time) tako da što svježiji paket čaja dođe do Vas i da nije stariji od 2 tjedna.

BILJNE MJEŠAVINE

Već 23 godine stvaramo funkcionalne i zdrave biljne mješavine od najkvalitetnijeg bilja.

Kao i priroda, tako i mi nemamo neki poseban cilj, nego namjeru da svima nama olakšamo, pripomognemo kod raznih poteškoća u zdravlju. Zato pažljivo uzgajamo, sakupljamo, prerađujemo, miješamo i pakiramo naše proizvode da budu što bolji tj. da pomoć prirode bude na najvišoj mogućoj efikasnosti. Pažljivo smo radili recepture naših mješavina da budu lagane i okusom fine za svaki organizam.

BILJE

Samo najkvalitetnije domaće bilje može postati dio “Pampa-tea” obitelji čajeva.

Iskustvo i predanost u proizvodnji ljekovitog bilja i čajeva te osobni kontakti sa ostalim uzgajivačima ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja u Hrvatskoj te diljem svijeta, omogučuje nad da i dalje razvijamo nove proizvode s ciljem da Vam ponudimo najbolje u svijetu biljnih čajeva.

PREMIUM ČAJEVI

PREMIUM čajevi – I. klasa najkvalitetnijih i najcijenjenijih čajeva iz cijeloga svijeta.

U PREMIUM “Pampa-tea čajeve” samo ulaze najkvalitetniji svjetski čajevi poput PU-ERH crnog čaja (kuglice i listići), Zeleni čaj Gunpowder (EKO) i Yerba Mate čaj koje nabavljamo direktno od najstarih čajnih kuća iz Kine, Vijetnama i Argentine.