Katarko – Čaj za želudac i gastritis, 100g

Katarko – Čaj za želudac i gastritis, 100g

6,99  (52,67 kn) s PDV-om

Priroda nas je bogato nagradila ljekovitim biljem za uspješno liječenje želučanih problema, stoga ovu čajnu mješavinu upotrebljavamo za reguliranje probave, želučane kiseline, gastritisa i čira na želucu.


 • učinkovit
 • gorkog okusa
 • želučane tegobe
 • reguliranje probave

Opis

Kako nastaje potreba da koristite prirodne čajeve kao hranu koja brine o Vama?

Stresni stil života, loša prehrana, jako začinjena hrana i sve što je danas svakodnevica kod svih nas, predispozicija su da imamo probleme sa gastritisom i ostalim želučanim smetnjama. Od davnih dana postojale su ljekovite začinske i aromatične biljke koje služe ne samo da uživate u čajevima nego i da se brinu o nama. Današnja znanja i tehnologije koje smo u prošlosti poznavali, a danas ih koristimo i unaprjeđujemo, mogu biti odlična kombinacija u prevenciji i ublažavanju želučanih tegoba.

Koje su to ljekovite biljke u mješavini domaćeg čaja „Katarko“?

Danas biljke koje se uzgajaju u Podravini, Prigorju, Slavoniji i Dalmaciji a nisu u doticaju sa intenzivnom poljoprivrednom proizvodnjom i ostalim zagađivačima daju novu dimenziju u proizvodnji biljnih odnosno domaćih čajeva. Biljke poput stolisnika, nevena, mente, kamilice, gorke kičice, trputca mogu uz malo discipline biti bitan faktor da spriječite ili uklonite tegobe koje Vas muče.

Vođeni tom mišlju te smo napravili savršenu mješavinu čaja koja će Vam uvelike pomoći. Ovaj naš poznati blagotvorni čaj zove se “KATARKO”. Namijenjen je svima koji imaju probleme sa gastritisom, žgaravicom, čirevima, probavom a ujedno ne umanjuje vrijednost drugih preparata koje koristite.

Kako ovu čajnu mješavinu pravilno koristi?

Da bi savršeno djelovao, najbolje ga je popiti jednu šalicu ujutro prije doručka (na tašte). Preporuča da se pije minimalno tri puta dnevno. Slatkasto-gorkastog finog okusa zbog sadržaja i omjera bilja koji daju brze i pozitivne rezultate. Čaj će Vas sigurno po okusu podsjetiti na okus kvalitetnog biljnog likera.

Naš domaći čaj za svako jutro!

Priroda nas okružuje biljkama koje mogu pomoći i ukloniti ove tegobe. Neka Vam ovaj čaj postane jutarnja poslastica koja će se tokom dana brinuti o Vama.

Dodatne informacije

Težina 100 g
Dimenzije 80 × 50 × 230 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Katarko – Čaj za želudac i gastritis, 100g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sastav

stolisnik
menta
trputac
kičica
neven
kamilica
Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (100 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga po želji zasladiti ali nemojte pretjerivati sa šećerom! Tih 8 dcl pokušajte popiti tokom dana. Obavezno se potrudite da ga ujutro popijete na "tašte". Ako ste u gužvi ujutro sa vremenom napravite ga večer prije jer ga slobodno možete koristiti idući dan.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Naslov

  Go to Top