Kupi čaj ONLINE

Otvorko

Mješavina bilja izuzetno laksativnog djelovanja. Preporučuje se kod problema s neredovitom stolicom.

  • učinkovit
  • domaće bilje
  • omekšava tvrdu stolicu
  • reguliranje probave

Sastav

bijeli sljez
stolisnik
kora krkavine
bazga
slatki korijen
kamilica
crni sljez
Ovo je prirodno slatkasta i lagana biljna mješavina koja će Vam regulirati probavu i stolicu. “Otvorko” je biljni čaj koji ne stvara grčeve i krvavu stolicu jer ne sadrži listove sene. Biljke poput cvijeta crnog sljeza, slatkog korijena i kore krkavine su kombinacije koje preporučuju ne samo eksperti za biljne čajeve nego i internisti. Ova kombinacija bilja je izuzetnog laksativnog djelovanja. Nadutost, neredovita stolica mogu Vam izazvati mnogobrojne probavne smetnje zato pažljivim odabirom zdrave ishrane može umanjiti i spriječiti ove neugodne tegobe. Bilje u ovom čaju se na poseban način uzgaja se da bi Vam omogučili što kvalitetniji biljni čaj.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji ovog čaja bazirano je na pažljivo odabranim biljkama koje su dale vrlo dobre reakcije kod naših kupaca.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti po želji, ali nemojte pretjerivati sa šećerom! Tih 8 dcl pokušajte popiti tokom dana. Ovaj čaj počinje djelovati kroz nekoliko sati.

Gdje kupiti?

Otvorko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?

KUPI ONLINE KOD NAŠIH PARTNERA

Kupi na ekupi.hr
Kupi na mojaljekarna.hr
Kupi na lamon.hr
Kupi na kantarion.eu