Otvorko

Mješavina bilja izuzetno laksativnog djelovanja. Preporučuje se kod problema s neredovitom stolicom.

  • učinkovit
  • domaće bilje
  • omekšava tvrdu stolicu
  • reguliranje probave

Sastav

bijeli sljez
stolisnik
kora krkavine
bazga
slatki korijen
kamilica
crni sljez
Ovo je prirodno slatkasta i lagana biljna mješavina koja će Vam regulirati probavu i stolicu. “Otvorko” je biljni čaj koji ne stvara grčeve i krvavu stolicu jer ne sadrži listove sene. Biljke poput cvijeta crnog sljeza, slatkog korijena i kore krkavine su kombinacije koje preporučuju ne samo eksperti za biljne čajeve nego i internisti. Ova kombinacija bilja je izuzetnog laksativnog djelovanja. Nadutost, neredovita stolica mogu Vam izazvati mnogobrojne probavne smetnje zato pažljivim odabirom zdrave ishrane može umanjiti i spriječiti ove neugodne tegobe. Bilje u ovom čaju se na poseban način uzgaja se da bi Vam omogučili što kvalitetniji biljni čaj.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji ovog čaja bazirano je na pažljivo odabranim biljkama koje su dale vrlo dobre reakcije kod naših kupaca.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti po želji, ali nemojte pretjerivati sa šećerom! Tih 8 dcl pokušajte popiti tokom dana. Ovaj čaj počinje djelovati kroz nekoliko sati.

Gdje kupiti?

Otvorko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?