Kupi čaj ONLINE

Kolesterko

List koprive, kupine i mente daje prepoznatljiv okus i kakvoću čaja koji će Vam znatno ublažiti tegobe uzrokovane prekomjernim kolesterolom.

  • učinkovit
  • smanjenje kolesterola
  • fini okus
  • domaće bilje

Sastav

kopriva
list kupine
menta
stolisnik
kadulja
Današnji načini ishrane i ritam života pogoduju stvaranju kolesterola u krvnim žilama. Sigurno ste se zapitali kako smanjiti kolesterol? Kolesterko biljni čaj napravljen je u kombinaciji od biljaka poput domaće koprive, mente, gloga, stolisnika i dalmatinske kadulje kojima se vjeruje da mogu ublažavati tegobe nastale prekomjernim kolesterolom. “Vampirska” biljka poput gloga, gdje su je naši preci koristili za ganjanje vampira poznata je da se u određenim dozama koristi za bolju cirkulaciju i rad srca. Kombinacije lista kupine i koprive su poznate od prije u tradicionalnim recepturama, a danas se koriste za krvožilne tegobe poput povišenog koleserola i masnoča u krvi. Dalmatinska kadulja koja je ubrana na nezagađenim djelovima Dalmacije podalje od cesta i naselja daje posebnu notu ovom čaju. U čaju prevlada slatkasti okus mente, trpkost koprive, gorčina kadulje, ali i specifičan okus lista kupine koji će možda velike poznavatelje čajeva podsjetiti na okus crnog čaja.

Jako je ukusan kao hladan napitak te ga svakako preporučamo u ljetnim mjesecima jer menta osim što čisti i jača jetru isto tako hladi organizam. Ovaj čaj će Vas iznenađujuće osviježiti i dati novu živost Vašem krvotoku.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti sa medom, šećerom, stevijom ili zaslađivaćem.

Gdje kupiti?

Kolesterko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?

KUPI ONLINE KOD NAŠIH PARTNERA

Kupi na bioterra.hr
Kupi na ekupi.hr
Kupi na lamon.hr
Kupi na kantarion.eu