Kupi čaj ONLINE

Dijabetko

Prirodni pripravak namijenjen dijabetičarima i onima koji žele regulirati šećer. Upotrebljava se uz propisanu dijetalnu ishranu bolesnika koju određuje liječnik prema vrsti i težini dijabetesa.

  • regulacija šećera u krvi
  • specifičnog okusa
  • učinkovit
  • domaće bilje

Sastav

mahune graha
kopriva
list duda
menta
list kupine
cikorija

Prirodni pripravak namijenjen isključivo dijabetičarima i onima koji žele regulirati krvni šećer. Ova mješavina biljnog čaja sastavljena je od mahuna graha, lista duda, mente, cikorije i ostalih biljaka koje su prepoznate da pomažu pri regulaciji šećera u krvi. Prvenstveno biljke poput cikorije, mahune bijelog graha i list crnog duda prema novim istraživanjima utječu na rad gušterače koja proizvodi hormon inzulin, a on je vrlo bitan kod regulacije šećera u krvi.

Upotreba ovih biljaka ili ove mješavine se preporuča uz kombiniranu dijetalnu ishranu koju određuje Vaš liječnik prema vrsti i težini dijabetesa.

Dijabetko biljni čaj može se upotrebljavati u neograničenim količinama jer nema agresivnih biljaka koje bi mogle naštetiti Vašem zdravlju, odnosno smanjiti djelovanje drugih pripravaka koji dijabetičari koriste. Također ovaj biljni čaj može se piti i kao hladni napitak. Specifičnog je trpkog gorkastog okusa ali ima i osvježavajuću notu sviježe netom ubrane lista mente. Biljke koje se nalaze u njemu generacijama su poznate na našim prostorima i dio su tradicionalne pučke predaje o ljekovitom bilju.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Čaj se ne sladi, ali slobodno možete ocijediti malo limuna. Tih 8 dcl pokušajte popiti tokom dana.

Gdje kupiti?

Dijabetko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?

KUPI ONLINE KOD NAŠIH PARTNERA

Kupi na ekupi.hr
Kupi na mojaljekarna.hr
Kupi na kantarion.eu