Kupi čaj ONLINE

Dijabetko

Prirodni pripravak namijenjen dijabetičarima i onima koji žele regulirati šećer. Upotrebljava se uz propisanu dijetalnu ishranu bolesnika koju određuje liječnik prema vrsti i težini dijabetesa.

  • regulacija šećera u krvi
  • specifičnog okusa
  • učinkovit
  • domaće bilje

Sastav

mahune graha
kopriva
list duda
menta
list kupine
cikorija

Prirodni pripravak namijenjen isključivo dijabetičarima i onima koji žele regulirati krvni šećer. Ova mješavina biljnog čaja sastavljena je od mahuna graha, lista duda, mente, cikorije i ostalih biljaka koje su prepoznate da pomažu pri regulaciji šećera u krvi. Prvenstveno biljke poput cikorije, mahune bijelog graha i list crnog duda prema novim istraživanjima utječu na rad gušterače koja proizvodi hormon inzulin, a on je vrlo bitan kod regulacije šećera u krvi.

Upotreba ovih biljaka ili ove mješavine se preporuča uz kombiniranu dijetalnu ishranu koju određuje Vaš liječnik prema vrsti i težini dijabetesa.

Dijabetko biljni čaj može se upotrebljavati u neograničenim količinama jer nema agresivnih biljaka koje bi mogle naštetiti Vašem zdravlju, odnosno smanjiti djelovanje drugih pripravaka koji dijabetičari koriste. Također ovaj biljni čaj može se piti i kao hladni napitak. Specifičnog je trpkog gorkastog okusa ali ima i osvježavajuću notu sviježe netom ubrane lista mente. Biljke koje se nalaze u njemu generacijama su poznate na našim prostorima i dio su tradicionalne pučke predaje o ljekovitom bilju.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Čaj se ne sladi, ali slobodno možete ocijediti malo limuna. Tih 8 dcl pokušajte popiti tokom dana.

Gdje kupiti?

Dijabetko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?

KUPI ONLINE KOD NAŠIH PARTNERA

Kupi na bioterra.hr
Kupi na ekupi.hr
Kupi na mojaljekarna.hr
Kupi na kantarion.eu