Ježučko

Biljni čajni pripravak koji za detox organizma i ublažavati će Vam tegobe kod nepravilnog rada jetre i žući.

  • poboljšanje rada jetre i žući
  • detoksikacija jetre
  • učinkovit
  • specifičnog okusa

Sastav

menta
kamilica
list duda
bročika
stolisnik
cikorija
kičica
korijen maslačka
Biljke poput mente, cikorije, bročike (ivanjsko cvijeće), kičice i stolisnika općenito su u tradiciji poznate kao najkorisnije bilje, te bi ih svako domaćinstvo trebalo imati u svojoj kuhinji.

Današnji čovjek u ovo moderno vrijeme konzumira tkz. “tešku hranu”. Hranu koja je bogata mastima, šečerima i raznim vrstama piča koje utječu na metabolizam odnosno zdravlje.  Zato smo se mi potrudili napraviti čajnu mješavinu Ježučko koja će Vam ublažavati i poboljšavati rad jetre i žući. Kombinacija ovih biljaka namijenjena je svima koji žele izbalansirati metabolizam te ukloniti toksine koji su nastali zahvaljujući prekomjernoj konzumaciji hrane i pića. Menta je jedna od poznatijih biljaka koje savršeno detokisciraju organizam i čiste jetru. U pučkoj medicini poznata je biljka bročika ili ivanjsko cvijeće koje također prema narodnom vjerovanju koristila se za detoksikaciju jetre i organizma. Ovaj čaj je savršen za vrijeme kada prestanu blagdanska slavlja i kada se odlučite za Vaš detox organizma.

Čaj je vrlo finog i karakterističnog okusa gdje se spaja više različitih biljaka koja svaka za sebe ima karakterističan okus i miris.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti sa medom, stevijom ili zaslađivaćem. Izbjegavajte šećer ili ga smanjite na najmanju moguću količinu prilikom ispijanja ove mješavine.

Gdje kupiti?

Ježučko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?