Kupi čaj ONLINE

Tlačko

Prirodni pripravak na bazi imele i gloga namijenjen regulaciji krvnog tlaka. Ovaj čaj snizuje visoki krvni tlak, a niski podiže, dakle održava njihovu ravnotežu.

  • učinkovit
  • problem sa krvnim tlakom
  • domaće bilje

Sastav

bijela imela
cvijet gloga
poljska preslica
matičnjak
stolisnik
kamilica
Mješavine biljaka koju čine imela i cvijet gloga u dobrim omjerima i prihvatljivim dozama savršene su za regulaciju krvnog tlaka. List bijele imele i vrška cvijeta gloga poznate su generacijama na našim prostorima kao odlični regulatori tlaka, srca i krvotoka.

Čaj „Tlačko“ prirodni je pripravak osvježavajućeg okusa, a namijenjen je da regulira krvni tlak. Ovaj čaj će izbalansirati Vaš tlak te će ga konstantno držati u ravnoteži. Čaj snižava visoki tlak, a diže niski. Bilje koje se nalazi sa u pravilnim omjerima čini ga efikasnim i dobrim za Vaše zdravlje. U kombinaciji sa pravilnom prehranom kod tegoba uzrokovane visokim ili niskim tlakom ovaj čaj će biti prirodan pripravak koji će Vam ublažiti tegobe uzrokovane poremečenim tlakom.

Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti.  Čaj preporučamo ispijati dva puta na dan. Nakon tjedan dana korištenja ovog čaja napravite pauzu od dva dana. Nakon te pauze možete ga ponovno ispijati tjedan dana.

Gdje kupiti?

Tlačko, gdje i kako kupiti?

Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.
Gdje kupiti?

KUPI ONLINE KOD NAŠIH PARTNERA

Kupi na ekupi.hr
Kupi na kantarion.eu