Naše najbolje čajeve možete kupiti putem KEKSPAY aplikacije. Praćenjem svih trendova želimo da naši čajevi budu što lakše dostupni. Danas možete koristiti aplikaciju i  KEKSPAY na našoj web stranici www.pampatea.com/kupicaj te sigurno kupovati čajeve iz naše proizvodnje.

Godinama se trudimo da budemo u svim segmentima inovativni počevši od samog sakupljanja, skladištenja ljekovitog bilja, prerade i pakiranja čajeva pa sve do ambalaže, načina distribucije i kupnje. Tako smo na zahtjev naših kupaca odlučili uvesti plaćanje putem aplikacije KEKS PAY.

Što je KEKS PAY?

KEKS Pay koristi već više od 100.000 ljudi. Plaćanje preko KEKS Pay aplikacije traje manje od 10 sekundi i ne uključuje novčanice ni naporne kovanice. Besplatno se može skinuti KEKS Pay za plaćanje, slanje i primanje love bez ikakvih naknada! Šalji i primaj lovu brzo i jednostavno i zaboravi na zamorno upisivanje dugačkih brojeva i šifri.

Preuzmi aplikaciju u uputstva na: https://www.kekspay.hr/

Sigurnost

Ne brini brigu. Sve je kriptirano i spremljeno na zaštićenim serverima. Aplikacija je zaštićena PIN-om ili biometrijom, a slanje i plaćanje sigurnosnim provjerama prema najvišim standardima EU-a.

Kupnja čajeva na KEKSPAY-u

Vaše najomiljenije čajeve poput „Bronhitka“, „Smirka“, „Mršavka“ ili „Podravskog čaja“ možete vrlo jednostavno kupovati putem KEKSPAY-a.

Kako odabrati kekspay na našem webshopu Kupičaj?

  1. Odaberite željene proizvode te ih stavite u košaricu,
  2. Kliknite na gumb “Krenite na plaćanje”,
  3. Ispunite sve potrebene podatke (ime, prezime, adresa, tel, e-mail) zatim kliknite na gumb “Nastavi”,
  4. Kod načina plaćanja izabrete Keks Pay i kliknite na gumb “Naručite”,
  5. Otvara Vam se stranica s QR codom kojega skenirate kamernom na svojem pametnom uređaju s prethodno skinutom aplikacijom “Keks Pay” i to je to.

Nadamo se da će Vam i ova aplikacija olakšati nabavu vaših najboljih čajeva i ljekovitog bilja!

Podijeli