čajevi u intersparu

Dragi kupci, s velikim zadovoljstvom obavještavamo da je naša linija biljnih čajeva u piramidama dostupna u „INTERSPAR“ supermarketima!

Od prvog dana naša misija je da ponudimo najkvalitetnije i zdrave domaće proizvode, stoga smo uložili mnogo truda u izbor sastojaka za proizvodnju domaćih biljnih čajeva. Mješavine domaćih čajeva u inovativnim piramidalnim pakiranjima čete pronaći tamo, a do sada njih su prepoznali mnogobrojni kupci u čitavom svijetu.

Od sada možete uživati u raznolikosti okusa i blagodati biljnih čajeva u svom omiljenom supermarketu. U Intersparu možete nabaviti slijedeće čajeve: „Bakina kamilica“, „Podravski čaj“, „Mršavko“, „Smirko“ i „Bronhitko“ u piramidalnim pakiranjima. 1 piramida čaja = 1 šalica zdravlja.

Svi naši čajevi su bez dodatnih dodataka i okusa, a napravljeni su od 100% prirodnih sastojaka. Vjerujemo da ćete uživati u kvaliteti i okusima naših čajeva, a mi smo uvjereni da će oni postati neizostavni dio Vašeg svakodnevnog života.

Naša suradnja s Supermarketom „INTERSPAR“ samo je jedan od načina da učinimo naše čajeve još dostupnijima za one koji cijene prirodne i lokalne proizvode. Nekoliko riječi o Supermarketu INTERSPAR – ovaj trgovački lanac poznat je po širokom izboru kvalitetnih proizvoda i usluga, te smo izuzetno ponosni što smo dio njihove ponude. Njihov cilj je pružiti kupcima što bolje kupovnu iskustvo, a naši čajevi samo dodatno doprinose tome.

Zahvaljujemo Vam na povjerenju i nadamo se da ćete uživati u našim proizvodima.

Dođite i isprobajte naše biljne čajeve u Supermarketu INTERSPAR!