Limitirana ekskluzivna izdanja božićnih poklona – čajnih mješavina Pampa-tea, za Vas i Vaše najmilije te Vaše poslovne partnere

Božićni pokloni

Kao i proteklih godina i ove godine smo Vam pripremili ekskluzivna i limitirana izdanja najkvalitetnijih čajnih mješavina koje možete pokloniti kao jedinstveni božićni pokon za sve osobe koji su Vam bitni.

Bogatstvo mirisa i punoća okusa, sjećanje na djetinjstvo, bake i djedove i šalicu pravog domaćeg čaja, ono je što će te osjetiti već sa njegovim prvim gutljajem.

Naše čajeve pripremamo već 20 godina i to prema dobro čuvanoj, staroj i tradicionalnoj recepturi te bez dodanih aroma i u skladu s prirodom. Važno je spomenuti da je svaki čaj posebno i ručno pakiran, od pomno biranih sirovina čime se dodatno dobiva na kvaliteti. Posjedujemo sve potrebne certifikate kojima se prati sljedivost proizvodnje i jamči zdravstvena ispravnost, a od 2020. godine, čajevi nose i oznaku „Hrvatska kvaliteta“ izdanu od strane Hrvatske gospodarske komore. Upravo je naša„Bakina kamilica“ ponovno osvojila Greate Taste Award zvjezdicu u kategoriji biljnih čajeva u Londonu.

Uz standardno rinfuzno pakiranje čajnih mješavina, također imamo i novo jedinstveno pakiranje top 5 čajnih mješavina u piramidalnom obliku vrećica: „Podravski čaj-Adria tea“, „Bronhitko“, „Smirko“, „Mršavko“ i „Bakina kamilica“.

Piramidalno pakiranje čajeva predstavlja i inovaciju tehnologije u industriji čajeva.

Što Vam možemo ponuditi?

  • Ekskluzivan, čisti hrvatski proizvod, jedinstvene ambalaže oslikane u stilu naivne umjetnosti od našeg poznatog naivnog umjetnika Ivana Andrašića;
  • Domaći, lokalni i tradicionalan proizvod koji nosi oznaku „Hrvatska kvaliteta“;
  • Zdrav i ukusan napitak, pakiran u piramidalne vrećice od svile koji će zadovoljiti potrebe i onih najzahtjevnijih;
  • Prekrasan poklon i suvenir;

Za poklon preporučamo slijedeće mješavine domaćih čajeva:

  • PODRAVSKI BOŽIĆNI ČAJ u rinfuznom pakiranju. Ukusnu i finu i kombinaciju domaćeg ljekovitog bilja i suhog voća. Raskošan božićni napitak, LIMITIRANOG izdanja.

 

bozic i bozicni pokloni

Želimo Vam da naša šalica čaja bude i na Vašem stolu, okupi Vaše najdraže i učini Vaš stol toplijim, te da u pravom smislu riječi osjetite čaroliju božićnih blagdana.

Podjeli