ZAKORAČITE U NOVU GODINU SA ZDRAVIM NAVIKAMA I DETOKSIKACIJOM UZ POMOĆ PAMPA-TEA ČAJEVA

detox čajevi i čajevi za mršavljenje

Novi počeci obično započinju promjenom loših navika i donošenjem ispravnih odluka, poput brige o vlastitom zdravlju. Kako bi očuvali Vaše zdravlje, jedan od glavnih elemenata je detoksikacija organizma s kojom je najbolje krenuti odmah nakon blagdana.

S ciljem da Vam u tome pomognemo, PAMPA-TEA u svojoj ponudi nudi 2 odlična čaja: JEŽUČKO i MRŠAVKO.

jezucko caj za jetru i zuc
mrsavko caj za mrsavljenje

Ovu kombinacija čajeva Vam toplo preporučamo ukoliko se želite riješiti viška kilograma i uz to još postići znatno svježiji ten.

PAMPA-TEA Vam preporuča konzumaciju 6 dcl dnevno čaja JEŽUČKO i 6 dcl dnevno čaja MRŠAVKO (naravno samo ukoliko niste trudni, u protivnom je ovaj proces potrebno odgoditi).

Da bi čajevima postigli maksimalnu učinkovitost, potrebno ih je redovito piti i kombinirati sa zdravom prehranom i tjelovježbom te ćete već nakon mjesec dana vidjeti prve rezultate s kojima ćete vjerujemo biti itekako zadovoljni. Ništa dobro i vrijedno ne dolazi preko noći te su za sve potrebni trud, volja i vrijeme.

  • Pitate se, zašto MRŠAVKO?

Odgovor je veoma jednostavan – zato što će Vam biti od velike pomoći kod Vaše transformacije i mršavljenja. Sastav koji se nalazi u ovoj čajnoj mješavini ubrzati će Vaš metabolizam, potaknuti usporenu probavu i mokrenje.

mršavko čaj za mršavljenje

Mršavko čaj u rinfuzi, 100g

Mršavko je mješavina domaćeg čaja sastavljena od ljekovitog, aromatičnog bilja koja će Vam olakšati borbu s viškom kilograma te ubrzati probavu i metabolizam.

mršavko čaj za mršavljenje

Mršavko čaj u piramidama, 30 piramida čaja

Mršavko je mješavina domaćeg čaja sastavljena od ljekovitog, aromatičnog bilja koja će Vam olakšati borbu s viškom kilograma te ubrzati probavu i metabolizam.

  • Zašto JEŽUČKO?

Jer će Vam biti od velike pomoći u detoksikaciji organizma, izlučivanju toksina, čišćenju jetre i žuči od štetnih tvari te hidrataciji kože.

ježučko čaj za jetru i žuć i detoksikaciju

Ježučko čaj u rinfuzi, 100g

Ježučko je čajni pripravak za poboljšanje rada jetre i žući, za obnavljanje stanica jetre i regulaciju lučenja žući. Biljke poput mente, cikorije, bročike (ivanjsko cvijeće), kičice i stolisnika općenito su u tradiciji poznate kao najkorisnije bilje, te da bi ih svako domaćinstvo trebalo koristi

I jedan mali savjet: Želite li ublažiti izražene podočnjake, toplo preporučamo našu kamilicu. Opustite se, napravite jastučiće od kamilice, namočite ih u toploj vodi, stavite na umorne oči i osvježite svoj pogled na svijet  ?.

Učinite nešto dobro za sebe, detoksicirajte se, mijenjajte svoje loše navike, preuzmite svoj život u svoje ruke, te mijenjanjem sebe, budite sretni Vi i oni koji su Vam u životu bitni.

Stoga Vas podsjećamo da je raskoš prirode skrivena u samo nekoliko šalica čaja dnevno i da je Vaš povratak prirodi, povratak zdravim navikama.

Podijeli