Četvrtu godinu zaredom naša „Pampa-tea“ kamilica odnosi pobjedu i osvaja zvjezdicu na Great Taste Award u UK! Oduševljeni smo ovim postignućem i želimo s vama podijeliti zapažanja žirija.

Kamilica varira u veličini, ima nekoliko dužih stabljika od drugih, ali glavice izgledaju netaknute i lijepe su boje. Miris je intenzivan i svjež, kao što bismo i očekivali. Čaj je svijetle tekućine s predivnom bojom i čistoćom. Mirisan je, okus je vjeran kamilici te ima čist i osvježavajući završetak.

Prirodna zlatnožuta boja čaja oduševljava svojom slatkom i mirisnom notom livade. Posebno se ističu lagane i delikatne note kamilice u okusu, što je karakteristično za ovaj čaj i zato zaslužuje dobiti ovu nagradu.

Ako želite isprobati ovaj nagrađivani čaj od kamilice, možete ga naručiti putem našeg web shopa ili ga potražiti u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane, biljnim ljekarnama te u Sparu i Konzumu.

Ova nagrada je dokaz da se trud i posvećenost našeg obiteljskog obrta isplate. Ponosi smo što možemo pružiti vrhunsku kvalitetu čaja našim kupcima. Kvaliteta i svježina su naša glavna briga, a ova nagrada samo potvrđuje da smo na pravom putu.

Ako ste ljubitelj čaja, a još niste isprobali našu kamilicu, nemojte više čekati!

Ovaj nagrađivani čaj će vas oduševiti svojim aromatičnim okusom i pružiti vam trenutke čiste opuštenosti. Probajte ga danas i osjetite zašto je osvojio srca žirija! Isto tako, želimo se zahvaliti svim našim vjernim kupcima na podršci i povjerenju koje nam pružaju. Bez vas, ovo postignuće ne bi bilo moguće. Hvala vam na tome!

Učinite svoj dan posebnim i opustite se uz šalicu našeg nagrađivanog čaja od kamilice. Uživajte u mirisnom i svježem iskustvu koje vam pruža Pampa-tea. Uz nas, svaki gutljaj je trenutak užitka.

Great Taste Award 2023.

Great Taste Award je svjetska nagrada za prestižno ocjenjivanje hrane i pića, objavila je svoje zvijezde za 2023. godinu. Testirano je više od 14,000 proizvoda poslanih iz 109 različitih zemalja.

Ocjenjivanje vrši 89 sudaca najzahtjevnijeg nepca, a oni su kritičari hrane, kuhari, ugostitelji, kupci, trgovci i proizvođači, kao i autori hrane te novinari. Great Taste je najpoželjnija nagrada svih vrsta hrane i pića. Pored počasne značke, nepogrešiva crno-zlatna oznaka Great Taste putokaz je i za izvanredan proizvod koji je otkriven satima i satima slijepog kušanja.

Prepoznat kao pečat izvrsnosti među potrošačima i trgovcima, Great Taste cijeni okus iznad svega, bez obzira na brandiranje i pakiranje. Bilo da se ocjenjuje kolač, kava, čaj ili napitci, svi se proizvodi uklanjaju iz omota, staklenke, kutije ili boce prije nego što se probaju. Suci zatim uživaju, dodjeljuju i ponovno kušaju kako bi odlučili koji su proizvodi vrijedni nagrade s 1, 2 ili 3 zvjezdice.

Više o Great taste možete pročitati: https://gff.co.uk/awards/great-taste-awards/

Kamilica domaći biljni čaj

Kamilica čaj, 80g

Podravska kamilica spada u najkvalitetnije sorte kamilice na svijetu.

Za one koji ne znaju, kamilica (Matricaria chamomilla L.) je jedna od najpopularnijih ljekovitih biljaka u svijetu. Čaj od kamilice blagotvoran je i lagan, slatkastog okusa i mirisa. Najbolji užitak ili upotreba čaja dobiva se od glavica kamilice bez velikih primjesa peteljki. Boja tih glavica mora biti u nijansama svijetložute, zlatnožute boje sa bijelim cvjetićima. Kod izrade “Bakine kamilice” koriste se čisti odabrani cvjetovi koje karakterizira specifičan aromatičan slatkasti okus. Kamilica koja se uzgaja u Hrvatskoj sadrži veliku količinu eteričnih ulja zbog primjena novih tehnologija u uzgoju, berbi, sušenju i preradi. Primjena i poznavanje ovih tehnologija daju bolju kvalitetu i iskoristivost naše kamilice od ostale kamilice uzgojene u drugim dijelovima svijeta – stoga se kamilica iz Hrvatske smatra jednom od najboljih na svjetskom tržištu, a prepoznali su je mnogobrojni svjetski priznati proizvođači čajeva.

Ova kamilica sadrži 100% prirodne i sušene čiste cvjetove kamilice.

Podijeli