Počnite peglati kartice.

Od danas na našem web shopu „Kupi čaj“ https://pampatea.com/kupicaj/ možete slobodno početi peglati svoje kartice.

Kao i svake godine trudimo se predstaviti nešto novo na našoj web stranici. Da bi još malo olakšali kupovinu naših čajeva, odlučili smo na našem službenom web shopu „Kupi čaj“ omogućiti plaćanje pomoću kartica.

Sustav koji koristimo je od napravljen od internacionalne tvrtke myPOS.  myPOS.eu koristi sve potrebne sigurnosne certifikate PCI-DSS, DEC 2019.

myPOS je usklađen sa standardom PCI DSS i prolazi godišnju reviziju kako bi održao taj status. Standard za sigurnost podataka PCI Data Security Standard (DSS) izradili su VISA, Mastercard i drugi ugledni pružatelji debitnih/kreditnih kartica. Standard se u cijelosti oslanja na njihovo dugogodišnje iskustvo bavljenja brojnim sigurnosnim prijetnjama uz istovremeni rad na zaštiti podataka njihovih korisnika…

Više o njima i sigurnosti na: https://www.mypos.eu/hr/faq/new-client/company-security

Naš cjelokupni proizvodni asortiman: mješavina domaćih čajeva rinfuznog pakiranja, čajeva u piramidalnim pakiranjima, Premium linija crnog, zelenog čaja, bijelog, mate čaja te pojedinačnog ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja uz najpopularniju mješavinu za rakiju travaricu i biljni liker „Auroru“ sada možete jednostavnije kupiti na našoj prodanoj platformi. Po zaključku prodaje odnosno potvrdi kupnje truditi ćemo se da u što kraćem roku dostavimo kupljenje čajeve. Čajevi koji se nalaze na našem web shopu “Kupi čaj” su iz našeg proizvodnje odnosno ljekovito, začinsko i aromatično bilje je iz najkvalitetnijeg uzgoja os nas samh te od naših kooperanta.

„Kupi čaj“ je web portal gdje možete pronaći sve naše proizvode, popularne čajne mješavine te najkvalitetnije ljekovito bilje.

Sada je dostupno nekoliko načina plaćanja:

 • Plaćanje pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja,

 • Plaćanje pouzećem karticama prilikom preuzimanja,

 • Plaćanje karticama,

 • Direktna bankovna transakcija.

Dostavu vršimo:

Kurirskom službom GLS  – za kopneni dio zemlje, mogućnosti plaćanja su:

 • Plaćanje pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja,
 • Plaćanje karticama,
 • Direktna bankovna transakcija.

Kurirskom službom DPD  – za kopneni dio zemlje, mogućnosti plaćanja su:

 • Plaćanje pouzećem karticama prilikom preuzimanja.

Kurirskom službom HP  – za otoke, mogućnosti plaćanja su:

 • Plaćanje pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja,
 • Direktna bankovna transakcija.

Zašto je dobro kupovati naše čajeve?

 1. Odabiremo najkvalitetnije područje za vlastiti uzgoj pojedinih vrsta ljekovitog bilja u RH. Područja su odvojena od intenzivne poljoprivredne proizvodnje. Uzima se najkvalitetniji sjemenski materijal, sadi se i uzgaja bez upotrebe pesticida i herbicida.
 2. Svaku vrstu bilja za biljni čaj beremo kada ima najviše eteričnih ulja odnosno ljekovitih tvari u sebi. Sušimo ih na prirodan način da bi smo očuvali njihovu ljekovitost, izvornost, miris, boju i svježinu. Prerađuje se u posebnim sjeckalicama (ne u mlinovima) da održimo što prirodniju kakvoću okusa i teksturu čaja.
 3. Bilje se miješa prema tradicionalnim dokazanim recepturama da bi naše čajne mješavine imale što bolje ljekovite učinke na Vaše zdravlje. Pakira se po narudžbama (Just in time) tako da što svježiji paket čaja dođe do Vas i da nije stariji od 2 tjedna.

Osim na našem web shopu, možete kupovati čajeve od naših partnera koji također nude naše proizvode na svojim prodajnim webshopovima, ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

više o tome pročitajte na: https://pampatea.com/gdje-kupiti/

Svaku primjedbu, pohvalu i sugestiju uvažavamo te ih ugrađujemo u našu poslovnu strategiju. Slobodno komentirajte i lajkate naše web stranice ili nam pišite na info@pampatea.com. Ako Vam se odmah ne javimo to znači da negdje prezentiramo čajeve ili smo zauzeti, ali se uvijek potrudimo da Vas kontaktiramo.

Zato počnite peglati kartice.